۱۳ نمایش۰ پاسخ
۰ امتیاز
سلام من مقدار string در برنامه تغییر میدم ولی وقتی برنامه رو میبندم و دوباره باز میکنم مقدار string دوباره به حالت اول بر میگرده چیکار کنم به حالت اول بر نگرده لطفا کمک کنید!!!!
پرسید۵ روز پیش
gunker۱ ۱ امتیاز
۲۲ نمایش۰ پاسخ
۰ امتیاز
بنده در حال ساخت یک فایل منیجر در اکلیپس هستم، برنامه را که در کوشی خود اجرا میکنم خوب کار میکنه ولی اگر که بخام از توی برنامه ... متوقف شدن مواجه میشوم و برنامه بسته میشود. کسی میدونه مشکل کجاست؟؟؟
پرسید۲۶ خرداد
mtfalavi۱ ۱ امتیاز
۲۷ نمایش۰ پاسخ
۰ امتیاز
با سلام و وقت بخیر من می خواهم یک برنامه ای بنویسم به فرمت .exe که و قتی اجراش کنم/ یک فایل را از سایت خاصی دریافت و در پوشه ... کنید با چه دسوری و چگونه می توانم این کار انجام دهم با تشکر فراوان
پرسید۲۵ خرداد
yalda22۱ ۱ امتیاز
۳۴ نمایش۰ پاسخ
۰ امتیاز
من برنامه نویسی وب (html & css & java script ) بلدم.یه دونه دامنه خریدم . یه سایت خوب معرفی کنید هاست بگیرم . بعد که دوتاشونو به هم وصل کردم چجوری شروع به کد نویسی کنم؟ خواهشا جواب بدید.
پرسید۱۰ خرداد
rezaye1381۱ ۱ امتیاز
۳۱ نمایش۰ پاسخ
۰ امتیاز
ضمن عرض سلام و خسته نباشید وقت بخیر سوالی در خصوص برنامه نویسی C++ داشتم ، میخوام دیتایی رو کد گذاری کنم بفرستم (مثلا تعداد بسیار زیادی دما و ... به به دیتا تبدیل کنم، در C++ به چه صورت است؟ با تشکر
پرسید۸ خرداد
tarane۱ ۱ امتیاز
۳۰ نمایش۰ پاسخ
۰ امتیاز
۳۲ نمایش۰ پاسخ
۰ امتیاز
۳۹ نمایش۰ پاسخ
۰ امتیاز
۵۸ نمایش۰ پاسخ
۰ امتیاز
باسلام وارادت من چند تا لوگو درفوترسایتم که تحت ویندوز وasp است میخواهم قرار دهم بگونه ای که لوگوها دریک خط وبا یک اندازه درکنارهم ... ارائه دهید .اطلاعات فنی ام ضعیف است.ارادت ویژه www.imafile.ir
پرسید۱۶ اردیبهشت
imafile۱ ۱ امتیاز
۶۶ نمایش۰ پاسخ
۰ امتیاز
سلام .من در برنامه نویسی آندروید مبتدی هستم. من یک فایل متحرک با پسوند gif دارم که شامل 179 فریم هست. متاسفانه وقتی فایل xml ... android studio برنامه خارج میشه . خروجی apk هم که میگیرم فرقی نداره .
پرسید۲ اردیبهشت
mpeayn۱ ۱ امتیاز
۷۶ نمایش۰ پاسخ
۰ امتیاز
باسلام چه کدی را متوان نوشت که اگر بروی دکمه ایجاد شده با موس رفتیم دکمه ی مورد نظر جابجا شود
پرسید۲۱ فروردین
abbas۱ ۱ امتیاز
۶۷ نمایش۰ پاسخ
۰ امتیاز
سلام من میخوام یک لینک رو داخل پیام برای سایتی بفرستم ولی نمیدونم چطوری باید اینکارو کرد. قبلا ادرس جایی که میخوام بهش لینک بدم رو کپی پیست کردم ولی میگه به این شکل معتبر نیست.
پرسید۱۵ فروردین
baset۱ ۱ امتیاز
۷۵ نمایش۰ پاسخ
۰ امتیاز
سلام من یه نمودار er وام بانکی میخوام طراحی کنم اما نمیدونم چه موجودیت هایی رو بزارم و یا رابطه بین اونارو کسی هست کمک کنه ؟ با تشکر
پرسید۱۲ فروردین
maisam4272۱ ۱ امتیاز
۶۹ نمایش۰ پاسخ
۰ امتیاز
من با نرم افزار AIDE که شبیه اکلیپس هستش دارم با گوشی برنامه درست می کنم می تونم تکست باکسی بسازم که وقتی کاربر کلمه ای رو داخلش نوشت ... اینترنت هم زیر و رو کردم چیزی دستگیرم نشد تو رو خدا کمک کنید
پرسید۱۱ فروردین
Sina20۱ ۱ امتیاز
۱۲۵ نمایش۱ پاسخ
۰ امتیاز
سلام خدمت همگی... دوستان بنده میخواستم اپلیکیشن گوشی بسازم برای کسب و کارم و تیاز به یادگیری برنامه نویسی اندروید به طور جدی دارمم.. ... دیگه ای رو هم یاد بگیرن؟ ممنون مبشم اگر زودتر بهم جواب بدید
پرسید۲۷ بهمن
nhzhb76۱ ۱ امتیاز
۸۵ نمایش۰ پاسخ
۰ امتیاز
سلام دوستان عزیز برنامه نویس، من تازه میخوام کدنویسی اندروید رو شروع کنم حقیقتشم اینه که به خاطر پروژه ای که دارم مجبور به ... سمت BroadcastReceiver. اگه از دوستان کسی وارد هست ممنون میشم کمک کنید
پرسید۲۳ اسفند
morized۱ ۱ امتیاز
۸۶ نمایش۱ پاسخ
۰ امتیاز
سلام خشته نباشید ببخشید چطوری میشه فیبوناچی رو یک در میان چاپ کرد در سی پلاس پلاس.++c
پرسید۱۳ اسفند
Poriyapishtaz۱ ۱ امتیاز
۱۱۳ نمایش۰ پاسخ
۰ امتیاز
سورس نسخه اندروید تلگرام رو از گیت هاب https://github.com/DrKLO/Telegram دانلود کردم و به اندروید استودیو ایمپورت کردم ndk رو ... نمیدونم چیکار باید بکنم تا run بشه. راهنماییم کنین ممنونتون میشم.
پرسید۱۴ اسفند
gooddeveloper۱ ۱ امتیاز
به کدنویس خوش آمدید، جایی که شما می توانید به سادگی سوالات مربوط به دنیای برنامه نویسی خود را مطرح کرده و در کمترین زمان پاسخ خود را بگیرید ! پاسخ دهندگان در کدنویس همان اعضای سایت هستند که همگی از حرفه ای های حوزه های کامپیوتر ، نرم افزار ، وب ، پایگاه داده و سایر زمینه های مهندسی کامپیوتر هستند.

تعداد کل پرسش ها : ۲۴۴

تعداد کل پاسخ ها : ۹۸

تعداد کل دیدگاه ها : ۴۹

تعداد کل کاربران : ۳۴۷

...